söndag 29 mars 2015

Plötsligt händer det ...

Plötsligt känns det helt rätt att börja blogga. Tidigare har jag bloggat enbart för det egna minnet om de växande undren i mitt liv: blommor och barn. Nu har trädgårdsintresset blivit stort nog för en egen blogg. Jag hoppas att det finns någon som vill titta in i min trädgård någon gång ibland så att bloggen blir ett sätt att möta andra trädgårdsentusiaster - både de som gillar att arbeta i trädgården och de som mest uppskattar att sitta under eken och dofta på alla blommorna. Det här är en blogg om en trädgård som växer fram. Välkommen till mitt hem och min trädgård!


2 kommentarer:

 1. Hej Anna! Så trevligt att bli den första som kommenterar på din nya blogg! Det var verkligen trevligt att träffas. Välkommen som följare hos mig, nu ska jag lägga in din blogg i min lista över bloggar jag följer. Du får skaffa en sådan lista här på bloggen också!
  Er hus ser väldigt trevligt ut, det lilla man ser på bilden. Hoppas du visar mera av det så småningom!
  Det är grått och regnigt ute så för mig blir det innearbete i eftermiddag, ska skola om en hel del tomater och chilisar:-)
  Kram
  PS Oj, importerar du irisar? Låter avancerat! Var säljer du dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så himla roligt att få en besökare! :) Ja, jag följer några bloggar, men vet inte hur jag ska få dem att visas på min sida ännu ... Vad gäller irisarna så överdrev jag kanske lite med "importör" , men jag fick genom min bloggläsande trädgårdsgranne kontakt med dansken Jan Jacobsen som odlar i Spanien. (Han finns på min blogglista när den väl syns.) Vi var så nöjda efter första beställningen att jag gjorde om det i somras igen och då passade jag på att beställa till alla bekanta som ville ha. Mest spännande var att köpa tolv rhizomer i osorterade färger för 10 Euro. Som vi väntade när det var dags för dem att slå ut! Och de var fantastiskt vackra! Det måste jag ju göra ett inlägg om ... Tack för de fina orden om huset. Det är ett pågående projekt precis som trädgården. :)

   Radera